• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Esser by Honeywell / NOVAR NL

Large_11

Als onderdeel van Honeywell Life Safety biedt Novar Nederland brandmeldsystemen en zorgcommunicatiesystemen aan onder de merknamen ESSER en Ackermann clino.

ESSER is al meer dan 30 jaar actief als toonaangevende aanbieder en producent van brandmeldtechniek op de Nederlandse markt. Bij ESSER staan de begrippen innovatie en kwaliteit centraal.

Ook de zorgcommunicatie-systemen van Ackermann clino zijn al jaren toonaangevend op de Nederlandse markt. Ackermann clino is gespecialiseerd in het realiseren van communicatie tussen patiënt/bewoner en de zorgverlening. Novar Nederland B.V. beschikt over een eigen verkoop- en serviceorganisatie met landelijke dekking. De unieke projectaanpak met projectteams, begeleidt klanten van het ontwerp tot en met de nazorg. Hierbij heeft de klant één vast aanspreekpunt voor het gehele project. De ESSER-systemen worden toegepast in de industrie, ziekenhuizen, zorgcentra, universiteiten, kantoorgebouwen, winkelcentra, etc. Novar produceert en ontwikkelt producten in eigen beheer en mede daardoor is de kracht het voortdurend blijven ontwikkelen van nieuwe oplossingen die tot meer functionaliteit leiden en tot lagere kosten van installatie, beheer en onderhoud.

Deskundigheid, innovatie en consequente aandacht voor klantenwensen zorgen voor maatwerk brandbeveiligings- en verpleegoproepsystemen, met perfect op elkaar afgestemde componenten, professionele en economische oplossingen in alle soorten gebouwen en omgevingen.

Vanwege de toenemende vraag vanuit de industrie is in 2008 besloten hier uitgebreid gehoor aan te geven middels het oprichten van een separate business unit industrie.

De specialisten binnen dit team zijn u graag van dienst als het gaat om het vormgeven van complexe branddetectie vraagstukken.

Bedrijf Esser by Honeywell / NOVAR NL
Vestiging Head-office NL
Adres Oeverkruid 14
Postcode Plaats 4941 VV Raamsdonksveer
Land Nederland
Telefoonnummer 0162-520 290
Faxnummer 0162-517 858
E-mailadres nl30industrie@honeywell.com
Website www.novar.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Smits, J. nl30industrie@hon... 0162- 520 290 Industry