• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

MAHLE Industrial Filtration (Benelux) B.V.

Large_mahle_headquarter

Altijd de juiste filter met MAHLE Industrial Filtration

Als partner voor innovatieve oplossingen produceert MAHLE Industrial Filtration al vele jaren industriële filters van hoge kwaliteit voor vloeistoftechnologie, luchtfiltering en procestechnologie. MAHLE is net zo efficiënt als economisch in de fabrieks- en machinebouw, chemische, farmaceutische en voedingsindustrie dan in milieu-, voortbewegings- en energietechnologie. Ook is MAHLE sterk in maritieme en mobiele machinesystemen.

MAHLE Industrial Filtration breidt voortdurend uit en zoekt continue naar nieuwe mogelijkheden. Dit doen wij vooral in de groeimarkten van de voedingsmiddelenindustrie, energietechniek, olie, gas, en chemie. Als een van 's werelds toonaangevende vloeistof technologie partners, bieden wij machinebouwers en de gebruikers van mobiele en stationaire hydraulische systemen zeer effectieve filters en filtersystemen, eenheden, en accessoires om hydraulische vloeistoffen en smeermiddelen schoon te houden. Onze filters, eenheden en systemen voor luchtfiltering verhogen uw productiviteit, ondersteunen bij de recycling van producten en dragen bij tot een grotere bescherming van het milieu en de veiligheid op werkplekken. Onze automatische filters zijn onmisbaar geworden in talloze toepassingen. Ze worden gebruikt voor vuiligheid van fijne filtratie van vloeistoffen, pasta's, en soortgelijke materialen, alsook voor homogenisering.

Het voordeel voor u is een op een voordelige productie gerichte 24-uurs non-stop bediening met automatische reiniging- en verwijderingprocessen. De cosmetica, kunststoffen en verfindustrie zijn daar afhankelijk van, evenals de producenten van levensmiddelen en de olie-industrie. Voor de mechanische processen van filtratie en separatie bieden wij complete, op maat gemaakte oplossingen: van olieafscheiding, de zorg voor brandstof en olie, tot proceswater, afvalwater en koelwaterverwerking.

Bedrijf MAHLE Industrial Filtration (Benelux) B.V.
Vestiging Alkmaar
Adres Schinkelwaard 20
Postcode Plaats 1824 DS Alkmaar
Land Nederland
Telefoonnummer 072-5273400
Faxnummer 072-5125207
E-mailadres mahle.amafilter@mahle.com
Website www.mahle-industrialfiltr...
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Mevr. van Steeg, N nil.van.steeg@nl.... 072-5273400 Marketing Marketing Responsible

Artikelen