• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Bronkhorst Nederland B.V.

Large_bht_pand_300-rgb

Klantgerichtheid, innovatie, productkwaliteit en service vormen de basis van het succes van Bronkhorst. Het bedrijf is opgericht in 1981 en biedt het meest uitgebreide productenpakket aan thermische en coriolis Mass Flow Meters en Controllers ter wereld. In 1987 heeft Bronkhorst de Koning Willem I Plaquette ontvangen in de categorie ‘Jong ondernemerschap’. In 1992 is het ISO-9001 certificaat volgens de kwaliteitsstandaard behaald en in 1995 is het ISO-14001-certificaat volgens de milieustandaard behaald. Bronkhorst heeft een wereldwijd distributienetwerk bestaande uit lokale distributeurs en verkoopkantoren onder de Bronkhorst vlag. De eigen verkoopkantoren zijn voorzien van servicebureaus die naast onderhoud, reparatie en kalibratie ook instrumenten kunnen bouwen volgens de Bronkhorst richtlijnen. Hierdoor is het mogelijk om wereldwijd technisch en kwalitatief dezelfde instrumenten te produceren en lokaal dezelfde service en garanties te kunnen geven.

Instrumenten van Bronkhorst zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor toepassingen in laboratoria, de industrie en voor explosiegevaarlijke ruimten.

Het meetbereik voor gassen is van 0,02…1 mln/min tot 220…11000 m3n/uur en voor vloeistoffen van 1,5…30 mg/uur tot 12...600 kg/uur. De in 2002 geïntroduceerde Coriolis mass flow controllers hebben geleid tot een uitbreiding van de mogelijke regelingen. Coriolis sensoren worden gecombineerd met Bronkhorst regelventielen of industrieel uitgevoerde electro-pneumatische regelkleppen van research control. Voor toepassingen waarbij geen drijvende kracht in de vorm van druk aanwezig is, kan uitgeweken worden naar compacte doseerunits op basis van inerte pompen. Naast alle oplossingen op het gebied van massa flow biedt Bronkhorst een unieke serie Druk Meters en Controllers met een meetbereik van 2...100 mbar tot 8...400 bar. Een combinatie van gas- en vloeistofregeling wordt geleverd in de vorm van het CEM verdampersysteem. Hiermee kan naast water een zeer breed scala aan precursoren verdampt worden. Nauwe samenwerking met klanten en toeleveranciers heeft geleid tot oplossingen voor toepassingen afkomstig uit branches als halfgeleider, energie, farmacie, analyse, etc. Met ca. 260 werknemers waarvan 45 betrokken zijn bij R&D en engineering is Bronkhorst de grootste en meest innovatieve speler in de Europese thermische massa flow markt.

Bedrijf Bronkhorst Nederland B.V.
Vestiging verkoop kantoor
Adres Kerkewijk 65`
Postcode Plaats 3901 EC VEENENDAAL
Land Nederland
Telefoonnummer 0318 551280
Faxnummer 0318 565025
E-mailadres verkoop@bronkhorst.nl
Website www.bronkhorst.nl
Contactpersoon E-mailadres Telefoonnummer Afdeling Functie
Dhr. Bergsma, A.R.V. verkoop@bronkhors... 0318 551280 Sales Manager
Mevr. Brokking, Vera v.brokking@bronkh... 0318 551280

Artikelen