• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Hosokawa Micron B.V.

Hét evenement om theorie en praktijk in poederverwerking te combineren

maandag, 13 september 2010

Large_powder-processingexperience

DOETINCHEM – Op dinsdag 9 november (Chemie-dagen) en op donderdag 18 november (Food-dagen) aanstaande opent Hosokawa Micron uit Doetinchem haar deuren voor een groot publiek. U kunt een kijkje in de keuken nemen tijdens de “Powder Processing Experience”. Ervaar de “kunst” van het verwerken van poeders voor een veelheid aan toepassingen. Laat u inspireren tot het verder ontwikkelen, optimaliseren en/of verbeteren van uw eigen product door grootmeesters op het gebied van poederverwerking. Specialisten van Hosokawa presenteren samen met vakmensen uit de voedingsmiddelen, farmaceutische, chemische, metaal- en mineralenindustrie hun kennis in de powder processing technologie.

Trends
Hosokawa Micron wil graag inspelen op trends in de poederverwerkende industrie.
Ontwikkelingen in een aantal interessante en groeiende markten zullen met praktijkvoorbeelden en cases verder uitgediept worden. Aan de deelnemers van de Powder Processing Experience wordt dan ook de mogelijkheid geboden een eigen case in te dienen welke onze specialisten tijdens het seminar zullen bespreken.

Beurs
Tijdens de Powder Processing Experience kunt u diverse stands bezoeken van toeleveranciers, Hosokawa Groep bedrijven en collega bedrijven in de poederverwerkende industrie. Tevens worden er “live demonstraties” gegeven in de unieke testfaciliteiten van Hosokawa Micron.
Ook rondleidingen van R&D tot productie behoren tot de mogelijkheden.

Hosokawa belooft u een Experience die bol staat van waardevolle kennis en informatie.

Inschrijven
Het volledige programma voor de “Powder Processing Experience” zal binnenkort op onze website verschijnen www.hosokawamicron.nl
Maar mocht u zich na het lezen van dit artikel alvast aan willen melden, dan kan dit uiteraard per e-mail: info@hmbv.hosokawa.com o.v.v. Powder Processing Experience.

Het seminar in November is geheel kosteloos.

Over Hosokawa Micron
Hosokawa Micron maakt deel uit van de Hosokawa Micron Group, waaronder Alpine en Bepex, en is toonaangevend in het ontwerpen en vervaardigen van machines en complete systemen voor het mechanisch en thermisch processen van droge en natte poeders.
Hosokawa Micron in Doetinchem is kenniscentrum voor mengen, drogen, agglomereren, malen, classificeren en compacteren.

© Hosokawa Micron B.V.