• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Toyota Material Handling Nederland

Toyota Material Handling bundelt krachten op vakbeurs

dinsdag, 10 augustus 2010

Large_toyota-gt-eab

EDE – Toyota Material Handling Nederland neemt op 10 en 11 november samen met EAB Storage Systems en officieel Toyota/BT dealer G&T Intern Transport deel aan de vakbeurs Bedrijf & Logistiek in Eindhoven. De drie partijen tonen hun producten en diensten op een ruim 100 m2 grote stand en zijn daarmee gezamenlijk de grootste exposant in Eindhoven.

Door de krachtenbundeling van Toyota, G&T en EAB krijgt de bezoeker van de vakbeurs in Eindhoven een zeer breed assortiment te zien. Naast BT magazijntrucks en Toyota vorkheftrucks zullen ook Dulevo schrob- en zuigmachines en EAB stellingen te zien zijn op de stand. Uiteraard kan de bezoeker zich ook volledig laten informeren over diensten zoals service, verhuur en vlootbeheer.

Exposantenprofiel Toyota Material Handling Nederland:
Toyota Material Handling Nederland is gespecialiseerd in intern transportoplossingen. Met onze twee topmerken Toyota voor vorkheftrucks en BT voor magazijntrucks hebben wij de nummer één positie veroverd op de Nederlandse intern transportmarkt. Toyota Material Handling Nederland maakt deel uit van het wereldwijde Toyota-concern, het Nederlandse hoofdkantoor is centraal gelegen in Ede (Gld). De verkoop-, verhuur- en serviceactiviteiten voor de merken BT en Toyota verlopen via de eigen, landelijk opererende, organisatie van Toyota Material Handling Nederland en via een netwerk van regionale dealers.

Exposantenprofiel G&T Intern Transport:
G&T Intern Transport is sinds 1994 actief in Veghel en omstreken met reparatie, onderhoud, (VEBIT-)keuringen, actieve verkoop en verhuur van magazijn- en vorkheftrucks en schrob- en veegmachines. Als officieel dealer van Toyota vorkheftrucks, BT magazijntrucks en Dulevo veeg-/schrobmachines heeft G&T Intern Transport absolute topmerken in huis. Met een team van toegewijde mensen levert G&T Intern Transport een uitstekende service, dag in, dag uit.

Exposantenprofiel EAB Storage Systems:
Onder het devies ‘Built to last’ vervaardigt en verkoopt EAB magazijninrichtingen, deuren en staalconstructies, zowel nationaal als internationaal. Het succesvolle familiebedrijf EAB werd opgericht in 1957 in het Zweedse Smålandsstenar. De Nederlandse activiteiten van EAB verlopen via het verkoopkantoor in Waddinxveen. EAB Nederland is BMWT lid en voert vanuit de BMWT de keuringen uit van haar stellingen.

© Toyota Material Handling Nederland B.V.