• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Eskens Process Solutions B.V.

ESKENS PROCESS SOLUTIONS: Mengers voor alle toepassingen

dinsdag, 07 november 2017

Large_eskens-process-solutions-mengers-voor-alle-toepassingen

ALPHEN AAN DEN RIJN - Voor het mengen en dispergeren van vloeistoffen kan u Bij Eskens Proces Solutions terecht voor verschillende klant specifieke oplossingen. 


Samen met de meest bekende internationale machinefabrikanten zorgen wij voor een correcte levering, installatie en commissioning van de juiste machine voor uw toepassingen. Daarna verzekeren onze service engineers u van een vlotte en efficiënte onderhoudsdienst en zorgen wij voor een snelle levering van uw spare parts. 

Zoekt u een nieuwe menger of dissolver? Dan hebben Eskens en de Zweedse fabrikant WESTERLINS ongetwijfeld de juiste machine voor u. Zowel eenvoudige mengers als open of gesloten dissolvers met of zonder schrapers zitten in hun product porfolio. En voor producten met een hoge viscositeit maakt Westerlins in haar nieuwe fabriek in Malmö stevige butterfly disolvers die de meest moeilijke opdrachten aan kunnen. 

Vanuit haar ervaring in de verf en inkt sector ontwikkelde Eskens Process Solutions daarnaast een eigen menger voor het mengen van kleinere batches. Deze mengers met een motorvermogen tussen 1.5 en 11 kW zijn eenvoudig te reinigen en daarom ideaal om snel en efficiënt steeds andere kleur-batches te mengen.  

Wil u dispergeren of malen, dan stelt Eskens u de Coloïd Mill van PROBST UND CLASS voor of natuurlijk de gekende DYNO-MILL maalmolens in combinatie met de JYOTI of TOSOH maalparels. 

Voor het verpompen van uw product stelt Eskens Process Solutions het ruime assortiment VERDER pompen voor, en voor het afvullen werken ze samen met SCANDINAVIAN AUTOMATION die zeer flexibele en moduleerbare afvulinstallaties bouwen.