• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

ATB nederland

Technisch commercieel service monteur

donderdag, 11 maart 2010

ATB nederland is een onderneming met een ruime ervaring op het terrein van afvalwaterzuivering en industriële procestechniek. We beheersen het hele vakgebied van complete industriële proceslijnen tot losse componenten. Daarnaast kunnen klanten bij ons terecht voor engineering, reparatie, onderhoud en verhuur. Wat ATB zo bijzonder maakt, is onze persoonlijke manier van zakendoen. Onze klanten kunnen altijd rekenen op een enthousiaste en efficiënte service. Techniek met een menselijk gezicht, daar geloven wij in.
Ter aanvulling van ons team zoeken wij nu een Technisch Commercieel Servicemonteur.

Functieomschrijving:
Het betreft hier een fulltime functie waarin je verantwoordelijk bent voor de acquisitie, verkoop en onderhoud van een deel van ons leveringsprogramma. Een zelfstandige functie waarin je al je commerciële en technische talenten kunt benutten.

De dagelijkse werkzaamheden zullen bestaan uit het plegen van onderhoud aan voornamelijk pompen bij onze bestaande klanten, de verkoop van accessoires/onderdelen, het werven van nieuwe klanten en het vertegenwoordigen van onze firma bij onze klanten (wat voor ontwikkelingen zijn er, zijn er nieuwe zaken nodig, goed persoonlijk contact met onze klanten opbouwen). Ook het plaatsen en in bedrijf nemen van zowel nieuwe apparatuur als de verhuur apparatuur behoort tot de werkzaamheden. Daarnaast is er ook veel telefonisch contact met onze buitenlandse vertegenwoordigingen.

Opleiding en ervaring:
Voor deze functie zoeken wij iemand met minimaal een MBO+-opleiding, duidelijke technische affiniteit, een flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Kennis van de proces- en/of watertechnologie geniet de voorkeur evenals het bezit van een VCA VOL certificaat. Goede beheersing van het Nederlands en Duits zowel in woord als geschrift is een must en kennis van het Engels een pre. Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie is vereist. Daarnaast is een goede beheersing van het Windows Office pakket een must.

Wij bieden je naast een goed salaris een afwisselende zelfstandige baan in een jong, groeiend en dynamisch bedrijf. Tevens krijg je een gerichte technische opleiding bij onze vertegenwoordigingen. De persoon met de juiste instelling zal zich snel thuis voelen in ons enthousiaste, gedreven en informele team. Meer weten: bel 0521-383900 of kijk op www.atbnederland.nl


Dit is een vacature van ATB nederland