• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

Lampe Group

Voorwerker Productie

donderdag, 04 februari 2016

Large_large_lampe_pand_naam_3_

Lampe Technical Textiles bv is een dynamische, zelfstandige, productie- en handelsonderneming en sinds 1875 actief in technisch textiel. De leveringen betreffen uiteenlopende industriële toepassingen aan diverse branches. Vrijwel alle gangbare filters, zeven en materialen zijn in de ontwerpbestanden opgenomen.

Lampe Technical Textiles richt zich specifiek op de gebruikers van filtratie-, separatie- en ventilatieprocessen. De afdeling wasserijtechniek richt zich specifiek op textieltoepassingen binnen de industriële wasserij en stomerij. Andere toepassingsgebieden van technisch textiel, waaronder medisch textiel, agrotextiel, sport & revalidatie en

vilt, zijn ondergebracht in de (verkoop)organisatie Eurofelt Products.

Voel jij je aangesproken om samen met ons binnen dit vakgebied aan de slag te gaan, neem dan contact met ons op!

Voorwerker Productie

30-07-2015

Voor de produktie zoeken wij een veelzijdige collega!

De functie:

De medewerkers van de afdeling productie houden zich bezig met het vervaardigen van alle maakproducten op basis van aangeleverde orderomschrijving vanuit het bedrijfsbureau, dit betreft veelal maatwerk. De productie afdeling vraagt; technisch inzicht, nauwkeurigheid, flexibiliteit en een actieve houding. Als voorwerker is je hoofdtaak het in opdracht efficiënt voorbewerken van producten ten behoeve van juiste aanlevering van half fabricaten aan de confectie voor eindafwerking of direct voor de expeditie. Je draagt zorg voor een complete set van (gesneden, gestanste, gesealde) materialen, door gebruikmaking van (computergestuurde) machines, tekeningen en mallen. Zodat de betreffende order snel en goed kan worden samengesteld door de afdeling confectie, dan wel kan worden ingepakt door de expeditie.

Functie eisen:

-minimaal afgeronde opleiding MBO-3,richting techniek;

-enige jaren relevante werkervaring als voorwerker in productie omgeving;

-meetkundig en rekenkundig inzicht;

-technische tekeningen kunnen lezen;

-nauwkeurig werken;

-computer vaardig;

-machinebediening (handigheid en technisch inzicht).

Wij bieden:

een veelzijdige functie en ontwikkelmogelijkheden binnen een professionele organisatie met goede arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring vindt de functie indeling plaats.

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bedrijfsleider dhr. Yme Jan van der Draai, telefoon 0515-445547

Solliciteren? Stuur uw motivatie en cv per mail naar y.vanderdraai@lampe.nl onder vermelding van Voorwerker.


Dit is een vacature van Lampe Group