• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

INDI.nl

Accountmanager External Sales

maandag, 13 oktober 2014

Large_indi

Als Accountmanager External Sales bezoek je industriële klanten in de regio Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. De klantenportefeuille bestaat uit bestaande, goede relaties waarmee je de samenwerking verder uitbouwt. Daarnaast benader je op basis van een gegronde analyse potentiële nieuwe relaties. Je verkoopt geen producten, daarvoor hebben we onze webshop. Jij bent hét gezicht van INDI.nl en zorgt voor het persoonlijke contact. Je laat de meerwaarde zien van online bestellen, de beschikbaarheid van technische informatie en de overzichtelijkheid van administratieve zaken. Jij en je collega’s maken ons uniek.

Videosollicitatie
Stuur jouw video via WeTransfer

CV-sollicitatie

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast, gedreven en werkt graag zelfstandig. Je krijgt bij ons de ruimte om jouw functie zelfstandig uit te voeren en vorm te geven. Dit betekent dat je veel vrijheid krijgt, maar dat vraagt om veel verantwoordelijkheidsgevoel. Voor jou is dit vanzelfsprekend. Net als het vertalen van signalen in de markt of behoeftes van klanten naar kansen voor INDI.nl. Je denkt proactief en constructief mee over het uitbouwen van onze organisatie. Hiervoor vragen we een HBO werk- en denkniveau aangevuld met ervaring in een commerciële functie in de buitendienst. Je hebt affiniteit met onze klantengroep en interesse in techniek. Daarnaast ben je woonachtig in het centrale deel van je rayon.

Wat bieden wij jou?

INDI.nl is een dynamische organisatie waarin het nemen van initiatief en het samen realiseren van de doelstellingen centraal staat. We vragen veel van onze mensen maar bieden daarnaast ook een goed en modern arbeidsvoorwaardenpakket aan. Naast een goed salaris ontvang je een persoonlijk keuzebudget waarmee je zelf kunt kiezen welke arbeidsvoorwaarden bij je passen. Tevens kennen we een goede pensioenregeling, kortingen op onze producten en een winstdelingsregeling. Bij de functie Accountmanager External Sales hoort ook een auto van de zaak, mobiele telefoon, iPad en laptop.

Interesse?

Omdat we bij INDI.nl het graag anders doen dan gebruikelijk, lijkt het ons leuk om met jou kennis te maken via eenvideosollicitatie. Dus stuur ons, Robbert van Dijk – Manager INDI.nl en Miriam Bouwens – HR adviseur, jouw videosollicitatie viaWeTransfer.com naar werken@indi.nl!

Natuurlijk mag je ook “gewoon” een CV met motivatie sturen. Heb je nog een ander idee? Perfect! Wij laten ons verrassen!


Dit is een vacature van INDI.nl