• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

INDI.nl

Productspecialist Hydrauliek

dinsdag, 26 november 2013

Large_large_demannenvanindi.nl_1_

Ondernemend. Onderscheidend. Inlevend.Dat zijn de kernkwaliteiten van onze nieuwe collega!INDI.nl is een totaalleverancier van MRO onderdelen met een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. In onze webshop bieden wij meer dan 250.000 industrie gerelateerde producten aan. Bij INDI.nl combineren wij het gemak van snel en online bestellen met persoonlijk advies en een uitstekende service. De mensen van INDI.nl hebben een passie voor techniek en industrie en beschikken over een brede en diepgaande productkennis. Wij vinden het belangrijk dat we kwaliteit leveren aan onze klanten. Deze kwaliteit vragen we ook van onze medewerkers want zij bepalen het succes van INDI.nl. Grijp je kans en werk samen met ons aan de toekomst van INDI.nl als

Productspecialist Hydrauliek

De functieIn deze functie staat jouw talent centraal. Je richt je onder andere op het onderhouden van een lange termijn relatie met onze klanten specifiek gericht op het assortiment hydrauliek. Je bent voor onze klanten de expert op dit gebied. Je adviseert hen met betrekking tot de aankoop van de benodigde producten, maakt offertes en verzorgt deels de administratieve afhandeling van verkooporders. Op basis van je marktkennis signaleer je mogelijkheden voor omzetgroei en doe je voorstellen ter uitbreiding van het assortiment hydrauliek. Onze verwachtingenJe beschikt over een technische opleiding op minimaal MBO-niveau en je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare technische functie, waar je hebt gewerkt met hydraulische componenten. Je hebt vanzelfsprekend een grote interesse in en affiniteit met techniek en de industriële markt. Je hebt je bewezen in een technische omgeving en beschikt over goede aantoonbare commerciële en communicatieve vaardigheden. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Maar je allerbelangrijkste eigenschappen zijn dat je het leuk vindt om met klanten een langdurige relatie op te bouwen en dat je er continu naar streeft om klanten de beste oplossing te bieden zodat het voor hen vanzelfsprekend is om te bestellen bij INDI.nl. Heb jij de juiste instelling om deze functie te gaan vervullen? Kom dan bij het enthousiaste team van INDI.nl, waar je verantwoordelijkheid kan oppakken en veel ruimte krijgt om op je eigen wijze invulling te geven aan je werk! Wat bieden wij jou?INDI.nl is een zeer krachtige en ambitieuze E-business organisatie waarin ondernemerschap en eigen initiatief wordt gewaardeerd. Een greep uit onze arbeidsvoorwaarden:

  • Keuzebudget arbeidsvoorwaarden

  • Winstdeling

  • Uitstekende pensioenregeling

  • Kortingen op ons product assortiment

Procedure voor deze vacatureHeb je interesse in deze vacature? Stuur dan jouw curriculum vitae en motivatiebrief per e-mail naar Miriam Bouwens (HR adviseur) via werken@indi.nl Wil je eerst meer weten over de functie, dan kan je bellen met Miriam Bouwens via telefoonnummer 0315 - 254 215. LocatieINDI.nl werkt vanuit twee locaties, in Varsseveld en in Leek. De functie kan op één van beide vestigingen worden ingevuld.


Dit is een vacature van INDI.nl