• Bewerking
  • Verpakking
  • Transport
  • Componenten
  • Opslag
  • Diensten
  • Besturing

VNU Exhibitions Europe

En de winnaar is 'The Best of ... the Industriële Week'

dinsdag, 31 juli 2012

Large_en_de_winnaar_is_the_best_of_the_industriele_week

UTRECHT - Journalisten konden tijdens de perspresentatie van de beurs Industrial Processing in juni de meest opvallende innovaties van exposanten kiezen. Deze worden beloond met het predicaat The Best of ….. Winnaars zijn: voor Industrial Processing de exposanten Optyl, Samson en Dinnissen.  De producten van deze exposanten worden tijdens de Industriële Week op een ‘gouden’ zuil tentoongesteld. 

Industrial Processing wordt van 2 tot en met 5 oktober gelijktijdig gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Meer info.
 
The Best of Industrial Processing
De  PCME Wet Stack 181 van Optyl is innovatief vanwege nieuwe vorm van meten in een duurzame omgeving, aldus een van de aanwezige vakjournalisten. De PCME Wet Stack 181 is een toestel om in natte schouwen te meten. Via een extractief bypass systeem wordt vochtige rookgas onttrokken aan de schouw. Deze rook gaat door een droogsysteem zodat al het water verdwijnt. Hierna volgt een uitermate precieze stofmeting d.m.v. de QAL181.Het belangrijkste onderscheid met andere is de TUV keuring op het geheel en de QAL1 certificering op de meetapparatuur.
 
Pegasus 5-in-1 Pegasus menger van Dinnissen kreeg even veel stemmen en mag zich dus tooien met het predicaat The Best of … De 5in1 Pegasus® Menger is speciaal ontwikkeld voor het multifunctioneel bereiden van levensmiddelen. Met één investering kunnen processtappen als mengen, vacuüm coaten, drogen, ontkiemen en aanzuren worden uitgevoerd. Vooral interessant voor het snel, efficiënt en homogeen produceren van gearomatiseerde producten met een hoge hygiëne-eis en een fris-zure smaaksensatie zoals thee, cereals, (krokante) zoetwaren en snacks.  
 
Samson Regeltechniek viel bij de aanwezige journalisten in smaak met de Klepstandsteller 3730-6 voorzien van druksensoren. Deze klepstandsteller is zelf kalibrerend en geschikt voor enkelwerkende en dubbelwerkende pneumatische aandrijvingen. Het is toepasbaar voor zowel regelventielen (klepstandstellers) als open-/dichtventielen (PST). Functies als EXPERTplus, TROVIS-VIEW, HART®-communicatie, Partial Stroke Test (PST) en druksensoren zijn nu zonder extra kosten standaard geïntegreerd.
 
Over de Industriële Week 2012
Industrial Processing, Industrial Automation & Drives en Macropak worden van 2 tot en met 5 oktober gelijktijdig gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Drie toonaangevende events voor de gehele industrie. Een combinatie van expositie, masterclasses, themapresentaties en seminars. Een interessante bundeling van innovaties en knowhow, waar netwerken hoog op de agenda staat. Meer informatie is te vinden via www.industrieleweek.nl.
 
© VNU Exhibitions Europe